Έρευνες για την πορεία του τεράστιου φορτίου

Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν οι έρευνες των Αρχών μετά τον εντοπισμό της τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών στη Λεμεσό, για την οποία προέκυψε η σύλληψη 38χρονου.

Οι Αρχές, ψάχνουν τους συνεργάτες του συλληφθέντα, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση μετά τον εντοπισμό των 132 κιλών ναρκωτικών, από την ΥΚΑΝ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εμπορευματοκιβώτιο φέρεται να ξεφορτώθηκε από πλοίο που αφίχθηκε στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού στις 3 Μαρτίου, 2022 το οποίο σύμφωνα με την περιγραφή του, περιείχε 915 σακούλια ζωοτροφών.

Στις 8 Μαρτίου, 2022 το εμπορευματοκιβώτιο μεταφέρθηκε σε αποθήκη στο χώρο του Λιμανιού όπου μετά από εξασφάλιση δικαστικού εντάλματος και με τη συνεργασία του Τμήματος Τελωνείων, αυτό ανοίχθηκε και ερευνήθηκε.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν 24 παλέτα με αριθμό σακουλιών ζωοτροφών ενώ σε δύο παλέτα εντοπίστηκαν κρυμμένα σε σακούλια ζωοτροφών, 132 αεροστεγείς νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 132 κιλών περίπου.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 38χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε γύρω στις 11.30 χθες βράδυ να οδηγεί το αυτοκίνητο του σε δρόμο της Λεμεσού. Αυτός ανακόπηκε και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση. 

Ο 38χρονος οδηγείται το πρωί της Τετάρτης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του. Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

ΠΗΓΗ:REPORTER

Related posts

Leave a Comment