«Έχω πλούσιους φίλους που με κακομαθαίνουν και έναν sugar daddy που πληρώνει τα πάντα»

Περισσότερα από 70.000 ευρώ έχει ξοδέψει μια 24χρονη Αυστραλή σε πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες την έχουν μετατρέψει σε μια ζωντανή «Barbie».

Η Jazmyn Forrest σκοπεύει να υποβληθεί προσεχώς σε επέμβαση για μείωση μετώπου, ενέσεις γλουτών και ρινοπλαστική, ώστε να πετύχει το απόλυτο «Barbie look».
Από όταν ξεκίνησε τις πλαστικές επεμβάσεις η εμφάνιση της έχει αλλάξει τελείως, αλλά η ίδια δεν το μετανιώνει. Αντίθετα, υποστηρίζει ότι ήταν μια έξυπνη επενδυτική κίνηση, που της χάρισε τη ζωή της «πριγκίπισσας», που επιθυμούσε.
«Κοιτάω τους κανονικούς ανθρώπους της ηλικίας μου και νιώθω άσχημα για αυτούς. Αν δεν ήταν οι πλαστικές, θα εργαζόμουν στα McDonald’s», λέει χαρακτηριστικά αναφερόμενη στη ζωή της, ενώ τονίζει πως «λόγω όλων των αισθητικών επεμβάσεων μου, έχω πλούσιους φίλους που με κακομαθαίνουν και έναν sugar daddy που με αφήνει να ζω σε σπίτι εκατομμυρίων δολαρίων και πληρώνει τα πάντα. Δεν χρειάζομαι δουλειά».
Η Jazmyn Forrest υποστηρίζει ότι δεν έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, επειδή είχε κάποιο πρόβλημα με την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά γιατί θέλει να ζήσει μια πλούσια ζωή με ανέσεις.
«Σε νεαρή ηλικία, συνειδητοποίησα ότι τα πιο όμορφα κορίτσια τα πήγαιναν καλύτερα στη ζωή. Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ ψεύτικο μαύρισμα και μακιγιάζ, με αντιμετώπισαν διαφορετικά και τράβηξα περισσότερη προσοχή», λέει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, προσθέτει ότι «προσπάθησα να κάνω κανονικές δουλειές, αλλά ήταν τόσο δύσκολο. Αν είσαι όμορφος, οι άνθρωποι απλώς σου δίνουν πράγματα. Ξέρω ότι ακούγεται νωχελικό, αλλά πάντα ήθελα τον τρόπο ζωής της πριγκίπισσας όπου τα πράγματα απλά σου προσφέρονται. Ήξερα ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσω την εμφάνισή μου».

Έτσι, από την ηλικία των 18 ετών ξεκίνησε να χρησιμοποιεί ιστοσελίδες με sugar daddies, μέχρι που δέχτηκε ένα τυχαίο αίτημα από έναν άγνωστο που άλλαξε τη ζωή της, καθώς της έδωσε χρήματα για αυξητική στήθους, ενώ στην ηλικία των 19 ετών, έκανε την πρώτη της λιποαναρρόφηση.

Μάλιστα, αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει, δηλώνει ότι η πλαστική επέμβαση είναι μια επένδυση, σε αντίθεση με την αγορά ενός ακριβού προϊόντος. Η ίδια αναφέρει λοιπόν, ότι «είμαι έξυπνη με τα χρήματά μου. Προτιμώ να ξοδέψω χρήματα σε χειρουργική επέμβαση παρά σε μια τσάντα, γιατί είναι επένδυση. Σε βοηθάει να προχωρήσεις».

Πλέον, δηλώνει ότι «θα μπορούσα εύκολα να βρω κάποιον άλλον να με προσέχει, αν το χρειαζόταν, λόγω της εμφάνισής μου. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι εκεί έξω που είναι πρόθυμοι να φροντίσουν ένα κορίτσι σαν εμένα» και σημειώνει ότι «κάθε γυναίκα που είναι όμορφη μπορεί να πετύχει. Ζω εύκολα έναν εξαψήφιο τρόπο ζωής λόγω της εμφάνισής μου».

ethnos

Related posts

Leave a Comment