Ανακοίνωσε την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές ο Αλέξιος Σαββίδης

Αυτούσια η Ανακοίνωση:

Κύριοι, 
Ο Αλέξιος Σαββίδης, εκ Λευκωσίας, εκπαιδευτικός σε δημόσιο σχολείο, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου με πτυχίο Μαθηματικων και Στατιστικής, μάστερ στη Στατιστική και PhD στη Στατιστική, Πρόεδρος του Κλαδικού των Εκπαιδευτικών στην Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ, αποφάσισε να κατέλθει ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο με διαδικτυακό μήνυμα: “Τι νιώθεις εσύ ως πολίτης; Θλίψη; Απογοήτευση; Θυμό; Εκφοβισμό; Νιώθεις εξαπατημένος; Τα παιδιά;  Συνειδητοποίησες τι άραγε να νιώθουν τα αθώα τα παιδιά; Τι μέλλον έχουν; Πόσο καιρό έχει να δείς παιδιά να χαμογελούν; Έχεις και θα έχεις πολλές επιλογές, πολλούς υποψήφιους. Εσύ όμως ξέρεις ποιος από αυτούς ήταν δίπλα σου τόσο καιρό. Την απόφαση εσύ θα την πάρεις, την επιτυχία και το μέλλον αυτού του τόπου και των παιδιών εσύ θα το καθορίσεις. Μετά από σφοδρή παρότρυνση πολλών συναγωνιστών μου και κατόπιν ώριμης σκέψης αποφάσισα κόντρα στο ρεύμα να κατέλθω υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές, ίσως τις σημαντικότερες και πιο καθοριστικές. Θα ακολουθήσει προσεχώς δελτίο τύπου με τις θέσεις μας. Με σύνθημα: λίγα λόγια, σκληρή δουλειά και πολλές πράξεις σε καλώ, με θάρρος, τόλμη και αποφασιστικότητα να συμπορευθείς μαζί μας. Όλοι μαζί μπορούμε…”
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10227861013815105&id=1363391072

Ο Αλέξιος Σαββίδης αντιστάθηκε στην πράξη στα άθλια δοτά διχαστικά μέτρα κυβέρνησης και “αντιπολίτευσης” για την επιδημία, υπέστη και εξακολουθεί να υφίσταται προσωπικό κόστος για τις απόψεις και τις ιδέες του (αποκοπές μισθών, απομόνωση, ψυχολογική βία, αποκλεισμό, διώξεις)Προεκλογική του υπόσχεση είναι ότι θα καταργήσει μια για πάντα ΟΛΑ τα παράνομα μέτρα που λήφθηκαν με το πρόσχημα της ύπαρξης ιού και όλες οι διώξεις και τα πρόστιμα θα διαγραφούν διά παντός. θα λάβει άμεσα μέτρα για εξάλειψη της παράνομης μετανάστευσης. Θα προστατέψει τον μεσαίο και μικρομεσαίο πολίτη, εργαζόμενο, έμπορο, υπάλληλο και αυτοεργοδοτούμενο και θα παλέψει για μια πραγματικά δίκαιη κοινωνια με σεβασμό στις παραδόσεις και τις ιερές μας παρακαταθήκες . 
Το εκλογικό μας επιτελείο μετά από σκληρή δουλειά ετοιμασε την διαδικτυακή μας σελίδα. Πλήρεις, συνοπτικές και σαφείς οι θέσεις μας για τα κύρια ζητήματα του τόπου μας. 
https://www.alexiossavvidesproedrikes.com/ Εν όψει των ως άνω σας καλούμε όπως για τα τρέχοντα ζητήματα ερωτώμεθα και εμεις, όπως και οι αλλοι υποψηφιοι, για να καταγράφεται η θέση μας. 

Με εκτίμηση, 
Εκλογικό Επιτελείο Αλέξιου Σαββίδη
Τηλ. Επικοινωνίας 99477135                                   99485581 

Related posts

Leave a Comment