Απαγωγή και ξυλοδαρμός 35χρονου από 4 άτομα – Χειροπέδες σε δύο

Καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία από 35χρονο κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας ότι, γύρω στις 10 το βράδυ της 18ης Ιουνίου, 2022 ενώ βρισκόταν έξω από την οικία του, τον προσέγγισε άγνωστο του αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα.
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, οι πιο πάνω αφού εξήλθαν του αυτοκινήτου, κινήθηκαν εναντίον του 35χρονου με απειλητικές διαθέσεις όπου, τα δύο πρόσωπα φέρονται να τον ακινητοποίησαν ενώ οι άλλοι δύο φέρονται να τον κτύπησαν με ρόπαλο και με τα χέρια τους ενώ ο ένας από αυτούς φέρεται να κρατούσε μαχαίρι.

Οι πιο πάνω άντρες, φέρονται να έβαλαν με τη βία τον 35χρονο στο αυτοκίνητο τους και να τον οδήγησαν σε ανοικτό χώρο όπου φέρονται να συνέχισαν να τον κτυπούν ενώ σε κάποια στιγμή, αυτός κατάφερε να διαφύγει.

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού σύμφωνα με τους επι καθήκοντι ιατρούς, φέρει κάταγμα ρινικού οστού, εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του καθώς επίσης τομή σε δάκτυλο του χεριού του από αιχμηρό αντικείμενο.

Κατά τη διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 26 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις

Related posts

Leave a Comment