Απόπειρα φόνου Λεμεσού: Πενθήμερη προσωποκράτηση για τον 29χρονο διέταξε το Επ. Δικαστήριο Λεμεσού

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε χθες, ο 29χρονος σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή (6/5), στη Λεμεσό, με θύμα άντρα ηλικίας 44 ετών.

Το δικαστήριο διέταξε την προσωποκράτησή του για περίοδο πέντε ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος τα ρίχνει στο θύμα, καθώς ισχυρίζεται πώς αυτός άρχισε πρώτος να του επιτίθεται με αποτέλεσμα αυτός να αντιδράσει και τον χτυπήσει με πέτρα.

Ο 29χρονος και ο 44χρονος, γνωρίζονται μεταξύ τους και είχαν προσωπικές διαφορές.

Θυμίζουμε πώς την Τετάρτη (11/5), ο 29χρονος παρουσιάστηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, όπου συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που είχε εκδοθεί εναντίον του.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, λίγο πριν τις 09:30 το πρωί της Παρασκευής, 06/05/2022, ενώ 44χρονος βρισκόταν σε δρόμο στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από τον 29χρονο, ο οποίος φέρεται να τον κτύπησε στο κεφάλι με πέτρα και στη συνέχεια να τον κτύπησε στο κεφάλι με γροθιές και κλωτσιές.

Από την επίθεση ο 44χρονος υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Αυτός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.
ΠΗΓΗ: KATHIMERINI

Related posts

Leave a Comment