Δεύτερη σύλληψη για τους πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στην Πάφο

Στη σύλληψη και δεύτερου προσώπου προχώρησε χθες η αστυνομία , η οποία διερευνά υπόθεση απειλής και παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου,για τους πυροβολισμούς έξω απο νυχτερινό κέντρο στη Πάφο τα ξημερώματα της Κυριακής.

τη σύλληψη και δεύτερου προσώπου.

Πρόκειται για 23χρονο ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη στις 3/7/22 και τελεί ήδη υπό οκταήμερη κράτηση ακόμη ένα πρόσωπο, ηλικίας 21 ετών.

Σύμφωνα με το χρονικό της υπόθεσης καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από υπεύθυνο υποδοχής νυχτερινού κέντρου στην Πάφο ότι γύρω στις 3π.μ. την Κυριακή, άγνωστα πρόσωπα καυγάδισαν εντός του νυχτερινού κέντρου όπου εργάζεται.
Με την επέμβαση των φρουρών ασφαλείας του κέντρου, οι εμπλεκόμενοι εκδιώχθηκαν από το κέντρο.
Κατά την έξοδο τους, ένας από τους εμπλεκόμενους φέρεται να πλησίασε τον παραπονούμενο και να εξέφρασε απειλές εναντίον της ζωή του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μετά την πάροδο μερικών λεπτών, γύρω στις 3.30π.μ. τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ ο παραπονούμενος βρισκόταν στην είσοδο του νυχτερινού κέντρου, άκουσε τέσσερις πυροβολισμούς, οι οποίοι φαίνεται να προέρχονταν από αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το κέντρο. Μετά τη ρίψη των πυροβολισμών, το όχημα έφυγε από την περιοχή με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα περίπολα της Αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια των ερευνών υποδείχθηκε στους αστυνομικούς νεαρός άνδρας, ο οποίος βρισκόταν έξω από το νυχτερινό κέντρο, ως το πρόσωπο που εξέφρασε απειλές εναντίον του παραπονούμενου.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Related posts

Leave a Comment