Διέρρηξαν ξενοδοχείο, προκάλεσαν ζημιές και έφυγαν με τα κλοπιμαία – Χειροπέδες σε δύο

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέγειας, προχώρησαν τις τελευταίες δύο μέρες σε δύο συλλήψεις, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου, κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.
Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 22 Ιουνίου 2022, από διευθυντή ξενοδοχείου στην Πάφο. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, γύρω στις 9.50π.μ. της ίδιας μέρας, άγνωστοι διέρρηξαν το ξενοδοχείο και αφού προκάλεσαν διάφορες ζημιές, έκλεψαν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές.
Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκεται συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 54χρονου κατοίκου Πάφου. Το απόγευμα της 22ας Ιουνίου, το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε, από μέλη της Αστυνομίας, να οδηγείται από 33χρονη, σε δρόμο της Πάφου. Εναντίον της 33χρονης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Δικαστικό ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και εναντίον του 54χρονου ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.

Related posts

Leave a Comment