Δύο ανήλικοι πίσω απο τον εμπρησμό οχήματος στη Λάρνακα

Μαρτυρία ¨καίει” δύο ανήλικους ηλικίας 12 και 15 ετών για τον εμπρησμό οχήματος που διαπράχθηκε την περασμένη Κυριακή στη Λάρνακα.
Σύμφβωνα με την αστυνομία, γύρω στις 7.20μ.μ. την περασμένη Κυριακή, 5/6/2022, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για φωτιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα.
Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετέβησαν στη σκηνή για κατάσβεση της φωτιάς, από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς ένα μοτοποδήλατο και προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος οχήματος, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το μοτοποδήλατο.
Παράλληλα, με την άφιξη των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη σκηνή, έγινε αντιληπτή και κατασβέστηκε, μικρή εστία φωτιάς σε κάδο ανακύκλωσης ρουχισμού, που βρισκόταν κοντά στην πολυκατοικία.
Από εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο ανήλικων προσώπων ηλικίας 12 και 15 ετών. Τα εν λόγω πρόσωπα, κλήθηκαν χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας, όπου ανακρίθηκαν σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Παίδων Νόμου, στην παρουσία των κηδεμόνων και δικηγόρων τους, όπου παραδέχτηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Related posts

Leave a Comment