Εκδήλωση για τα παιδιά στο Παραλίμνι με τη στήριξη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου

Εκδήλωση για τα παιδιά με τη στήριξη της ΑΔΕ Αμμοχώστου πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, Βοηθός Υπεύθυνος Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και Υπεύθυνος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «την Τετάρτη 15 Ιουνίου, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στον χώρο του παλαιού ποδοσφαιρικού γηπέδου της Ενωσης Νέων Παραλιμνίου εκδήλωση χαράς για τα παιδιά. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών Παραλιμνίου με την υποστήριξη της ΑΔΕ Αμμοχώστου, στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλονται για τη σύσφιξη των σχέσεων Αστυνομίας – κοινού και την προβολή του ανθρώπινου προσώπου της Αστυνομίας ιδιαίτερα στα παιδιά».

Πρόσθεσε ότι «στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περίπου 800 άτομα, γονείς και παιδιά και περιλάμβανε διάφορα ψυχαγωγικά προγράμματα, όπως θέατρο σκιών, μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική προσώπου, μασκότ, δραστηριότητες γυμναστικής και άλλα».

Υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν η ΑΔΕ Αμμοχώστου «η οποία συμμετείχε με την λειτουργία περιπτέρου και τη χρήση της κινητής μονάδας διαφώτισης όπου μέλη της διένειμαν ενημερωτικό υλικό για την οδική ασφάλεια και για την πρόληψη αδικημάτων κατά περιουσίας ιδιαίτερα κατά τις καλοκαιρινές διακοπές. Στο περίπτερο υπήρχαν επίσης υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομίας, δηλαδή ποδήλατα και μοτοσικλέτα, τα οποία τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «κατά την προσωπική επαφή των μελών της ΑΔΕ Αμμοχώστου με γονείς και παιδιά, παρείχαν συμβουλές για την οδική ασφάλεια και για την αναγκαιότητα χρήσης παιδικού καθίσματος στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για ευαισθητοποίηση στο συγκεκριμένο θέμα και κατ’ επέκταση την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων και των συνεπειών τους. Ακόμα τα μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου πρόσφεραν δώρα στα παιδιά από το Τμήμα της Οδικής Ασφάλειας και από το Γραφείο Πρόληψης Εγκλήματος».

(ΚΥΠΕ)

Related posts

Leave a Comment