Εφιαλτικές στιγμές για 25χρονο στην Πάφο – Τον απήγαγαν και τον τον χτύπησαν

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 25χρονος στην Πάφο ο οποίος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα απαγωγής και επίθεσης απο δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία ο 25χρονος, την Τρίτη, ενώ βρισκόταν σε όχημα που οδηγούσε άλλο πρόσωπο, στην Πάφο, σε κάποιο σημείο του δρόμου ο οδηγός σταμάτησε το όχημα και με την χ΄ρήση σπρέι ,έριξε στο πρόσωπο του 25χρονου κάποιο υγρό, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τις αισθήσεις του.

Όταν ο 25χρονος ξύπνησε διαπίστωσε ότι τα χέρια του ήταν δεμένα και τον μετέφεραν σε άλλη περιοχή .Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στην αστυνομία , στο σημείο βρισκόταν ο οδηγός του οχήματος που του έριξε σπρέι μαζί με δεύτερο πρόσωπο. Τα δύο πρόσωπα,φέρεται να τον απείλησαν και να τον κτύπησαν στο πρόσωπο με κάποιο εργαλείο, πιθανότατα σκεπάρνι. Στη συνέχεια ο 25χρονος κατάφερε να διαφύγει και προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Ακολούθως ,μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών.

Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση απαγωγής και επίθεσης, ξυλοδαρμού, απειλών, απειλής βιαιοπραγίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Related posts

Leave a Comment