ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εργοστάσιο στο Μέριλαντ – 3 νεκροί

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος εισέβαλε σε μια μονάδα παραγωγής στο δυτικό Μέριλαντ των ΗΠΑ το απόγευμα της Πέμπτης και άνοιξε πυρ εναντίον εργαζομένων, σύμφωνα με τις αρχές.
Οι σφαίρες του ενόπλου χτύπησαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις κατέληξαν στο σημείο και ο τέταρτος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο δράστης διέφυγε από το σημείο και εντοπίστηκε αργότερα από την Πολιτειακή Αστυνομία του Μέριλαντ. Σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του υπόπτου και ενός αστυνόμου. Και οι δύο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη

Οι αρχές συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος είναι ζωντανός, δήλωσαν αξιωματούχοι, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή του.

«Στις 9 Ιουνίου 2022, περίπου στις 2:30 μ.μ. το Γραφείο Σερίφη της Ουάσινγκτον απάντησε στην Columbia Machine Inc., 12912 Bikle Road, Smithsburg, MD, για αναφορές ενεργού σκοπευτή.
Μονάδες ανταποκρίθηκαν άμεσα και εντόπισαν 4 θύματα, εκ των οποίων 3 απεβίωσαν στο σημείο και ένα τραυματίστηκε σοβαρά. Ο ύποπτος διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος πριν την άφιξη των αστυνομικών. Η περιγραφή του κυκλοφόρησε γρήγορα σε επιπλέον μονάδες που ανταποκρίθηκαν και η Πολιτειακή Αστυνομία του Μέριλαντ εντόπισε το όχημα του στην περιοχή Maplesville Road και Mount Aetna Road, ανταλλάχθηκαν πυροβολισμοί μεταξύ του υπόπτου και ενός αστυνόμου. Και οι δύο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη», αναφέρει στο Facebook το γραφείο του σερίφη της κομητείας της Ουάσιγκτον.
Σύμφωνα πάντα με τις τοπικές αρχές ο ένοπλος πλέον δεν αποτελεί κίνδυνο.

protothema.gr

Related posts

Leave a Comment