Κάτι κρατά πίσω την «μηχανή» από το να πάρει εμπρός!

O απολογισμός των πρώτων αγωνιστικών για τους πράσινους δεν είναι σε καμιά περίπτωση αυτός που περιμέναν, αυτό που πονάει περισσότερο όμως είναι η παρουσία της ομάδας στο γήπεδο. Άψυχη, ασυντόνιστη χωρίς πάθος, σε καμιά περίπτωση δεν θυμίζει πρωταθλήτρια αυτό που βλέπουμε φέτος από την Ομόνοια, σαν να υπάρχει κάτι στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που κρατά πίσω την μηχανή από το να πάρει εμπρός.


Σίγουρα υπάρχουν ποιοτικές επιλογές στο ρόστερ των πράσινων ακόμα και μετά από τους δυο που θα κάνουμε καιρό να τους ξαναδούμε όπως φαίνεται Κούσουλο και Μποτεάκ.
Ο προπονητής της ομάδας Χένικ Μπέργκ σε δηλώσεις του στο τελευταίο παιχνίδι, ανέφερε πως αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα από τον Ολυμπιακό και ότι γνωρίζει πιο είναι το πρόβλημα που κράτα την ομάδα πίσω και θα διορθωθεί άμεσα.


Εν αναμονή λοιπόν για το επόμενο παιχνίδι του τριφυλλιού το οποίο είναι κομβικής σημασίας μάλιστα ενάντια στον Απόλλωνα, μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού η ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ έχει παρουσιάσει καλά δείγματα γραφής μέχρι στιγμής ενώ επίσης ρόλο παίζει και η κλεψύδρα που αδειάζει για τους πράσινους βάζοντας έτσι αρκετή πίεση σε όλους στο πράσινο στρατόπεδο.

Related posts

Leave a Comment