Κάτω Πατήσια: Ποιους αναζητά η αστυνομία μετά το μακελειό με τους τρεις νεκρούς

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπίσει όλους όσοι εμπλέκονται με το μακελειό που σημειώθηκε στα Κάτω Πατήσια το βράδυ του Σαββάτου.

Το πρωί της Τρίτης, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Ερωτώμενος γιατί ένας εκ των δραστών που ήταν σεσημασμένος, κυκλοφορούσε ελεύθερος, απάντησε:

«Η αστυνομία δεν φυλακίζει ανθρώπους, αλλά τους συλλαμβάνει. Από ‘κει και πέρα οι έντιμοι δικαστές βάζουν τις ποινές που προβλέπονται, οι οποίες δεν είναι τέτοιες ώστε να τους κρατήσουν λίγο παραπάνω απ’ όσο θα χρειάζονταν».

Παράλληλα επεσήμανε πως αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκονται έξω και να συνεχίζουν το «έργο τους» και παράλληλα να δελεάζουν κι άλλους κακοποιούς.

Αναφορικά με το «περίγραμμα» των δραστών, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως όλοι τους ήταν μέλη της αλβανικής μαφίας, η οποία λυμαίνεται όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Αυτοί οι άνθρωποι αν και βρίσκονται στην ίδια ομάδα πολλές φορές τα “σπάνε”, με αποτέλεσμα να κάνουν τραγικά λάθη και για τους ίδιους. Αν και είμαστε η χώρα με τον μικρότερο αριθμό παράνομων όπλων, ξέρουμε πως αυτά υπάρχουν και δεν θα λείψουν ποτέ», κατέληξε ο κ. Μπαλάσκας.

newsbomb.gr

Related posts

Leave a Comment