Κολοράντο: Ιδιοκτήτρια γραφείου κηδειών ομολογεί ότι πουλούσε ανθρώπινα μέλη έναντι χρημάτων – Δεν αποτέφρωνε τα πτώματα!

Μία πρώην ιδιοκτήτρια γραφείου τελετών στο Κολοράντο ομολόγησε την ενοχή της για τον κρυφό τεμαχισμό πτωμάτων και την πώληση ανθρώπινων μελών τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «New York Post».

Η Megan Hess, η οποία διατηρούσε το γραφείο τελετών «Sunset Mesa» στο Κολοράντο και ιδιοκτήτρια επιχείρησης για ανθρώπινα μέλη που ονομαζόταν «Donor Services», τα οποία στεγάζονταν στο ίδιο κτίριο, παραδέχθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 ότι εξαπάτησε τουλάχιστον δώδεκα οικογένειες που είχαν πληρώσει για να αποτεφρώσουν τα αγαπημένα τους μέλη.

Αντί να αποτεφρώσει τα πτώματα, μάζευε κεφάλια, σπονδυλική στήλη, χέρια και πόδια και στη συνέχεια τα πωλούσε, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία.

Οι εισαγγελείς ζητούν η Hess, η οποία προηγουμένως είχε δηλώσει αθώα, να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 12 έως 15 ετών. Από τη σύλληψή της το 2020 είναι ελεύθερη με εγγύηση. Ο συνήγορος υπεράσπισής της έχει ζητήσει μικρότερη ποινή για την ίδια.

Το 2009, η Hess και η μητέρα της, η Shirley Koch, ξεκίνησαν έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό υπηρεσιών δωρεάς με την ονομασία «Sunset Mesa Funeral Foundation», όπου έδιναν μέρη του σώματος από πτώματα σε τρίτους, κυρίως, για χειρουργική εκπαίδευση και άλλους εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Το γραφείο χρέωνε τους πελάτες πάνω από 1.000 δολάρια για αποτεφρώσεις που δεν έγιναν ποτέ! Πολλές οικογένειες έλαβαν στάχτες αναμεμειγμένες με τα λείψανα διαφορετικών πτωμάτων, δήλωσαν οι εισαγγελείς. Ένας πελάτης έλαβε ένα μείγμα από σκυρόδεμα αντί για τα λείψανα του αγαπημένου του προσώπου.

Οι ομοσπονδιακοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι η Hess πλαστογράφησε δεκάδες έντυπα συγκατάθεσης δωρητών σωμάτων. Ένας πρώην υπάλληλος την κατηγόρησε ότι κέρδισε 40.000 δολάρια αποσπώντας και πουλώντας τα χρυσά δόντια ορισμένων εκ των νεκρών, στο πλαίσιο του μακάβριου σχεδίου, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Πηγή: skai.gr

Related posts

Leave a Comment