Κρήτη: Πήγε καλεσμένος σε βάφτιση και έφυγε γαμπρός

Μία έκπληξη που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στη ζωή του έζησε επιχειρηματίας από τα Χανιά, ο οποίος, πήγε ως καλεσμένος σε μία βάφτιση για να ανακαλύψει ότι ήταν ο γαμπρός στη γαμήλια τελετή που είχε ετοιμάσει η σύζυγος μαζί με τους κουμπάρους και τους καλεσμένους του.

Έφτασε στην εκκλησία νομίζοντας ότι η σύζυγός του θα βάφτιζε ένα παιδάκι

Ο ίδιος έφτασε στην εκκλησία νομίζοντας η σύζυγός του, με την οποία είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, θα βάφτιζε ένα παιδάκι. Όταν έφτασε, όμως, στον χώρο, λίγη ώρα μετά τη σύζυγό του, ήρθε αντιμέτωπος με τη μεγάλη έκπληξη – είδε τη «νονά» της βάφτισης ντυμένη νύφη και όλους τους καλεσμένους να τον περιμένουν προκειμένου να ξεκινήσει ο γάμος του.
«Αγάπη μου καλώς ήρθες στον γάμο μας», τού είπε η σύζυγός του, προσφέροντάς του, μάλιστα, μία ανθοδέσμη. Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει κάνει τον γύρο των social media, πήρε λίγη ώρα στον έκπληκτο γαμπρό να καταλάβει τι συνέβαινε και να αντιδράσει.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, μάλιστα, η επιλογή της ημέρας δεν ήταν τυχαία, καθώς ήταν τα γενέθλια της νύφης που θέλησε να γιορτάσει με αυτό τον τρόπο ενώ, το «τραπέζι» για τους καλεσμένους στο σπίτι του ζευγαριού στις Καλύβες, υποτίθεται πως διοργανώθηκε για την γιορτή των γενεθλίων.

ethnos

Related posts

Leave a Comment