Κρίσιμη αλλά σταθερή η υγεία της Ζέτας

Κρίσιμα τα επόμενα εικοσιτετράωρα για τη Ζέτα Αιμιλιανίδου, μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» στην Ελλάδα, με την υπουργό Εργασίας να παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένη στην Εντατική.
Μιλώντας στην Κρατική τηλεόραση η Διευθύντρια Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, ανέφερε πως η κατάσταση της υπουργού Εργασίας είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Όπως είπε η κ. Γιαννάκη «είχαμε μια τελευταία ενημέρωση στις δώδεκα τα μεσάνυχτα. O υπουργός Υγείας αναχώρησε από το νοσοκομείο. Είχαμε ενημέρωση από την ομάδα που τη χειρούργησε. Η κατάσταση της παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή. Αυτή είναι η κατάσταση της».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως το μεσημέρι αναμένεται να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης της. «Αναμένουμε τώρα το μεσημέρι, θα έχουμε μια συνομιλία με τους γιατρούς της. Είναι και μέλη της οικογένειας της στο πλευρό της. Την αγαπώ, γνωριζόμαστε 20 χρόνια. Θα έχουμε επανεκτίμηση. Το μεσημέρι θα συμπληρωθούν και 24 ώρες από το χειρουργείο».

Υπενθυμίζεται πως, η υπουργός Εργασίας μεταφέρθηκε κατεπείγον το βράδυ της Κυριακής σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, μετά από έντονους πονοκεφάλους, όπου στη συνέχεια διαγνώσθηκε με υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο, λόγω ρήξης ανευρύσματος σε αρτηρία του εγκεφάλου.

Ακολούθως, η υπουργός Εργασίας είχε μετέβη εσπευσμένα στην Αθήνα με αερομεταφορά, κατόπιν της διάγνωσης που έγινε στο American Medical Center, λόγω της σοβαρότατης υπαραχνοειδούς αιμορραγίας και παραμένει σε καταστολή. Το χειρουργείο διήρκησε γύρω στις πέντε ώρες.

Από την πρώτη στιγμή, κινητοποιήθηκαν ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ο οποίος την συνοδεύει στην Αθήνα, αλλά και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, Χριστίνα Γιαννάκη, που διευθέτησαν την αεροδιακομιδή της.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της η κατάστασή της επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να μπει αμέσως στο χειρουργείο, όπου ακολούθησε η πολύωρη επέμβαση για αφαίρεση του αιματώματος και εμβολισμό του ανευρύσματος.
ΠΗΓΗ:REPORTER

Related posts

Leave a Comment