Λευκωσία: Εριχνε μαχαίρια και πιάτα στον κόσμο από το διαμέρισμα του

Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στην Έγκωμη, καθώς 35χρονος ένοικος διαμερίσματος πετάει αντικείμενα, – μεταξύ των οποίων μαχαίρια και ποτήρια- σε περαστικούς και διπλανά υποστατικά από το διαμέρισμα του, που βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας.
Στη σκηνή μετέβη αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Omegalive το ίδιο περιστατικό συνέβει και τις 3 προηγούμενες μέρες.
Χθες μάλιστα, ο 35χρονος συνελήφθη από την αστυνομία η οποία μετά από καταγγελία περίοικων πραγματοποίησε έφοδο στο διαμέρισμα του και εντόπισε ουσίες οι οποίες πιστεύεται πως είναι ναρκωτικά, ενώ εντοπίστηκαν και αντικείμενα αξίας.
Ο ίδιος φέρεται να έλεγε στους αστυνομικούς ότι είναι τρέλος. Στη συνέχεια συνελήφθη και εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι ο 35χρονος έχει σώας τας φρένα.

Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευτεί αργότερα.
Σήμερα, αργά το απόγευμα άρχισε και πάλι να ρίχνει μαχαίρια και άλλα αντικείμενα από το διαμέρισμα του, τα οποία κατέληξαν σε μπαλκόνια άλλων διαμερισμάτων, στον δρόμο αλλά και επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά στο σημείο.
Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και προχώρησε στη σύλληψη του, ενώ αναμένεται πως θα εξεταστεί εκ νέου από κυβερνητικό ψυχίατρο, και αναμένεται πως αυτή τη φόρα θα μείνει υπό κράτηση.

omegalive

Related posts

Leave a Comment