Νεκρός ο πεζός που χτυπήθηκε από λεωφορείο

Νεκρός είναι ο πεζός που παρασύρθηκε από λεωφορείο τα ξημερώματα της Τετάρτης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά το Πέρα χωριό Νήσου.

Σε δηλώσεις του στο κρατικό Ραδίοφωνο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Αντρέου εξήγησε πως δεν εκδόθηκε ακόμη επίσημη ανακοίνωση για το δυστύχημα από την Αστυνομία καθώς αναμένεται η ταυτοποίηση του θύματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 01:50 το βράδυ της Τρίτης κάτω από συνθήκες που διερευνώνται λεωφορείο παρέσυρε πεζό στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά το Πέρα χωριό Νήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times όπως ανέφερε ο οδηγός του λεωφορείου που βρισκόταν μόνος εντός του οχήματός του με κατεύθυνση τη Λεμεσό, σε κάποιο σημείο του δρόμου και ενώ βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας λίγο πριν την έξοδο του Πέρα χωριού Νήσου, χτύπησε άγνωστο άντρα που βρισκόταν εντός του αυτοκινητόδρομου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εκεί οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άντρα θα διαπιστωθούν από την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό του, σε μεταγενέστερο στάδιο.

Related posts

Leave a Comment