Οικογενειακό δράμα πίσω από τη βουτιά θανάτου στην Θεσσαλονίκη-Μάνα και γιος ήταν αποφασισμένοι να αυτοκτονήσουν

Δεν είναι η πρώτη φορά σε αυτό το σημείο στη Θεσσαλονίκη που κόσμος αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του. Σοκ από τον θάνατο μητέρας και γιου.
Επιβεβαιώνεται το σενάριο της αυτοκτονίας για την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη όταν δύο άτομα, μητέρα και γιος, δεμένοι με χειροπέδες, πάτησαν γκάζι και «φούνταραν» στη θάλασσα.

Οι δύο άνθρωποι ήταν αποφασισμένοι να δώσουν τέλος στη ζωή τους και για αυτόν τον λόγο δέθηκαν μεταξύ τους αλλά και από το τιμόνι του αυτοκινήτου. Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου υπήρχαν τσουβάλια με άμμο προκειμένου να βρεθούν πιο εύκολα στον πάτο της θάλασσας.

Το χρονικό της τραγωδίας
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του 50χρονου και γιος της 72χρονης γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μην μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του.

Εχθές, όπως όλα δείχνουν, μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο της οικογενειακής αυτής τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Η τρίτη φορά που πέφτει αυτοκίνητο στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με τους περίοικους δεν είναι η πρώτη φορά στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, όπου αυτοκίνητο βουτάει στη θάλασσα. «Δεν είναι η πρώτη φορά, είναι η τρίτη.

Ένας αθλητικός παραγωγός αυτοκτόνησε εδώ. Και ένας ακόμη άνθρωπος», αναφέρει κάτοικος της περιοχής. «Δεν ξέρω τι φταίει για αυτό. Μάλλον πρέπει να βάλουν πασαλάκια. Μάλιστα την προηγούμενη φορά που είχε γίνει αυτό βούτηξε ένας για να σπάσει το τζάμι και να σώσει αυτόν που ήταν μέσα. Και αυτός του είπε «άσε με ρε εγώ θέλω να πεθάνω. Είχε πέσει στην ευθεία εδώ».
https://youtu.be/6splZ7X2j5Y

ieidiseis.gr

Related posts

Leave a Comment