Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 55χρονου που απεβίωσε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου άνδρα, ο οποίος κατέληξε ενώ νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, έπειτα από επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.

Τη νενομισμένη νεκροτομή διενήργησαν, νωρίς το απόγευμα, οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη νεκροτομή δεν διαφάνηκε ακριβή αιτία θανάτου, ενώ λήφθηκαν δείγματα για εξειδικευμένες εργαστηριακές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως, ο 55χρονος εισήχθη σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό και στη συνέχεια προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση στη χολή.

Ακολούθως, κατά τη νοσηλεία του ο άτυχος 55χρονος, υπέστη εγκεφαλικό, με αποτέλεσμα οι επί καθήκοντι ιατροί να προχωρήσουν σε νέα χειρουργική επέμβαση. Η οικογένεια του 55χρονου, έχει προχωρήσει σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια στην Αστυνομία.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη και έχει αρχίσει η λήψη καταθέσεων, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση ιατρικής αμέλειας σε βάρος ιδιωτικού νοσηλευτηρίου. Την ίδια ώρα, για το περιστατικό ζήτησε έρευνα ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χαταζηπαντέλα.

ΠΗΓΗ:REPORTER

Related posts

Leave a Comment