Παλλήνη: 17χρονος χτύπησε ανήλικους – Τους έστειλε στο νοσοκομείο για ράμματα σε κεφάλι και πρόσωπο

Επίθεση από 17χρονο δέχθηκαν δύο ανήλικοι λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Παλλήνη με τα δύο θύματα να οδηγούνται στο νοσοκομείο όπου τους έγιναν ράμματα στα τραύματά τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η επίθεση έγινε στη λεωφόρο Λαυρίου στο ύψος της Παλλήνης με τον 17χρονο δράστη να επιτίθεται στους δύο ανήλικους, ηλικίας 16 και 17 ετών, και να τους χτυπάει με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Τα δύο ανήλικα θύματα γλίτωσαν τα χειρότερα επειδή έτρεξαν να βρουν καταφύγιο σε κοντινό ψητοπωλείο με τους εργαζόμενους και τους θαμώνες να ενημερώνουν το ΕΚΑΒ για τον τραυματισμό τους.

Το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο παρέλαβε τους δύο ανήλικους και τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου οι γιατροί έκαναν από επτά ράμματα στα δύο θύματα, στον ένα στο κεφάλι και στον δεύτερο πάνω από το δεξί του μάτι.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για την επίθεση αναζήτησαν τον 17χρονο δράστη στο σπίτι του στην Παιανία αλλά δεν τον εντόπισαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος ο οποίος έχει Έλληνα πατέρα και Αιγύπτια μητέρα, είναι γνωστός στην περιοχή για την παραβατική του δράση.

newsbomb

Related posts

Leave a Comment