Που ήσασταν τόσο καιρό Κύριε Κυριάκου;

Δεν κατηγορούμε αυτούς που διεκδικούν τα δικαιώματα τους, τέτοιες ενέργειες είναι θεμιτές και επιθυμητές αυτή την περίοδο που διανύουμε δύσκολες στιγμές, όμως σε αυτή την περίπτωση που το κόμμα για τα ζώα αποφάσισε να διοργανώσει διαμαρτυρία για τον γάτο Berton, παρατηρούμε για ακόμα μια φορά ότι το συγκεκριμένο Κόμμα ενεργοποιείτε μόνο όταν υπάρχουν θέματα που αφορούν τα ζώα.

Καταλαβαίνουμε την σημασία και τον ρόλο που διαδραματίζει το Κόμμα αυτό, όμως από την στιγμή που έχει κατέλθει με
συνδυασμό υποψηφίων δυο φορές σε βουλευτικές εκλογές, απορούμε εάν τελικά κάποια στιγμή μπαίνατε στην βουλή πως θα αντιδρούσατε σε θέματα που δεν αφορούν τα ζώα; Όταν από το 2014 (έτος ίδρυσης σας) μέχρι σήμερα έγιναν τόσες διαμαρτυρίες αλλά το Κόμμα για τα ζωα δεν εμφανίστηκε σε καμία, τότε πως ακριβώς περιμένει την στήριξη απο τον κόσμο; Ένα κόσμο που ζητώντας του την ψήφο καλείσαι να αντιπροσωπεύσεις εάν εκλεγείς.

Τα νομοσχέδια κύριε Κυριάκου δεν αφορούν μόνο τα ζώα, τα πλείστα αφορούν εμάς τους ανθρώπους.
Οπότε τι θα κάνατε; Θα μένατε αμέτοχοι στις ψηφοφορίες όπως μείνατε και σε διαμαρτυρίες τόσο καιρό που αφορούσαν φτώχια εξαθλίωση διαφθορά και καταπάτηση συνταγματικών δικαιωμάτων;
Σας υπενθυμίζουμε λοιπόν οτι στην βουλή δεν μπαίνετε με ψήφους από τους τετράποδους φίλους μας άλλα από τους ψήφους ανθρώπων που το Κόμμα σας μέχρι σήμερα δεν στήριξε σε καμιά διαμαρτυρία.
Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν ενοχλεί η διαμαρτυρία υπέρ του Berton, πρέπει και θέλουμε να βρει δικαίωση η ψυχούλα του. Μας προβληματίζει όμως ο τρόπος κατά τον οποίο ενεργεί το Κόμμα σας.

Αλήθεια κύριε Κυριάκου που ήσασταν τόσο καιρό και εμφανιστήκατε τώρα;

Related posts

Leave a Comment