Σοκ στις ΗΠΑ: 8χρονος σφήνωσε ανάμεσα σε πλυντήριο και στεγνωτήριο ενώ έπαιζε κρυφτό και πέθανε

Ένα 8χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του στις ΗΠΑ του αφού κόλλησε ανάμεσα σε ένα πλυντήριο ρούχων και ένα στεγνωτήριο ενώ έπαιζε κρυφτό, σε ένα φρικτό δυστύχημα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα PEOPLE, το περιστατικό σημειώθηκε ενώ το παιδί έπαιζε σε σπίτι συγγενή του. Ο αρχηγός του γραφείου του σερίφη της κομητείας Thomas στην πολιτεία της Τζόρτζια, Tim Watkins ανέφερε ότι οι αρχές πιστεύουν ότι το αγόρι προσπαθούσε να κρυφτεί πίσω από τις συσκευές όταν κόλλησε. Η οικογένεια του παιδιού το ανακάλυψε «σφηνωμένο ανάμεσα σε ένα πλυντήριο και ένα στεγνωτήριο» και άρχισε αμέσως καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.
Οι αρχές κλήθηκαν στο σπίτι αφού ο Hendrix βρέθηκε «χωρίς ανταπόκριση», σύμφωνα με τον Watkins. «Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ανάνηψης», πρόσθεσε.

Αν και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η Hendrix πέθανε από ασφυξία λόγω θέσης, η επίσημη νεκροψία αναμένεται να γίνει την Τετάρτη. «Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τόμας θα ήθελε να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του», ανέφερε ο αξιωματικός.
ethnos

Related posts

Leave a Comment