Στην ανάγκη πάταξης φαινομένων παρενόχλησης στον χώρο εργασίας αναφέρεται το «Νέο Κύμα»

Αναμένουμε μηδενική ανοχή στην παρενόχληση, στην παραβίαση της προσωπικής ζωής και στην υποτίμηση της αξιοπρέπειας των ανθρώπων ανεξαιρέτως φύλου, αναφέρει το «Νέο Κύμα» σημειώνοντας ότι την ανάγκη πάταξης φαινομένων παρενόχλησης στο χώρο εργασίας αναδεικνύει η Άννα Αριστοτέλους.

«Η Άννα Αριστοτέλους ανέλαβε το δύσκολο έργο της Διευθύντριας του Τμήματος Φυλακών, ένα πόστο στο οποίο προηγουμένως είχαν αποτύχει παταγωδώς μια σειρά ανδρών που είχαν επιλεγεί μέσα από το κομματικό κατεστημένο» αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι «η είδηση ότι υπάρχει ενδεχόμενο η κ. Αριστοτέλους να υφίσταται στοχευμένη παρενόχληση από ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας δημιουργεί βαθιά ανησυχία και αναδεικνύει το βάθος και την έκταση των προβλημάτων που δημιουργούνται από τους δράστες ενός σαθρού κατεστημένου».

Το «Νέο Κύμα» απευθύνει έκκληση στον Γενικό Εισαγγελέα, την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας να συνεργαστούν με την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων ώστε, σε περίπτωση στοιχειοθέτησης των καταγγελιών, να ληφθούν οι δύσκολες αποφάσεις που απαιτούνται για να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα».

(ΚΥΠΕ)

Related posts

Leave a Comment