Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδραρμό.

Σύμφωνα με την ίδια την τράβηξε από τα μαλλιά, άσκησε βία σε βάρος της και την έβρισε. Ωστόσο ο Θέμης Αδαμαντίδης αρνείται την κατηγορία.

Ο γνωστός τραγουδιστής θα περάσει το βράδυ του στα κρατητήρια της Αργυρούπολης αφού ο εισαγγελέας του αυτόφωρου δεν έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.
Το Σάββατο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Την υπόθεση ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ο οποίος εκπροσωπεί τον Θέμη Αδαμαντίδη και επισημαίνει ότι γίνονται όλες οι ενέργειες προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος, καθώς απόψε έχει προγραμματισμένη συναυλία, για την οποία έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου Κούγια αναφέρεται:

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις.

»Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

»Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

»Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κ. Θέμη Αδαμαντίδη.

»Λόγω της απουσίας του κ. Κούγια, στο πλευρό του κ. Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κ. Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί.»

cnn

Related posts

Leave a Comment