Την έφερε για δουλειά στα χωράφια και τη βίαζε- Χειροπέδες στον 37χρονο εργοδότη της

Άλλη μια σοβαρή υπόθεση εμπορίας προσώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση διερευνά το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας, το οποίο προχώρησε την περασμένη Δευτέρα στη σύλληψη 37χρονου Ελληνοκύπριου από χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Το θύμα είχε αφιχθεί στην Κύπρο τους δύο τελευταίους μήνες όπου εργαζόταν ως γεωργική εργάτρια, ενώ μετά από ένα μήνα άρχισε να βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη από τα χέρια που της έδιναν ψωμί για να ζήσει.
Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, με τον 37χρονο ύποπτο να βρίσκεται υπό κράτηση για τα υπό διερεύνηση αδικήματα της εμπορίας προσώπου με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση, βιασμό και άσεμνη επίθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη από το Νεπάλ είχε μεταφερθεί αρχές Ιουνίου από τον 37χρονο εργοδότη της στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού με αιμορραγία. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς είχε υποστεί ρήξη κόλπου και κολπική αιμορραγία. Μάλιστα, ιατρός των Πρώτων Βοηθειών ενημέρωσε τις Αρχές αναφέροντας την περίπτωση της 33χρο νης.

Πηγή: Φilenews

Related posts

Leave a Comment