Υπο κράτηση 41χρονος – Απήγαγε 15χρονη και της έδωσε κοκαϊνη

Στα χέρια του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκεται από προχθές Τρίτη (28/6), 41χρονος γνωστός στις Αρχές, ως ύποπτος για υπόθεση απαγωγής 15χρονης την οποία προμήθευε ναρκωτικά και συγκεκριμένα κοκαΐνη. Ο ύποπτος συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση που στήθηκε για τον εντοπισμό της ανήλικης, καθώς αυτή είχε δηλωθεί από τη μητέρα της ως ελλείπουσα.

Χθες, ο 41χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο 8 ημερών. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της ανήλικης στο ΤΑΕ Λεμεσού, αυτή ανέφερε ότι το περασμένο Σάββατο (25/6) μετέφερε τη 15χρονη κόρη της στην παραλιακή περιοχή της Γερμασόγειας για να μεταβεί σε φιλικό της πρόσωπο. Όπως είπε, η ανήλικη επικοινώνησε μαζί της και της ανέφερε ότι δεν θα επιστρέψει στο σπίτι ενώ την επόμενη ημέρα η μητέρα πληροφορήθηκε ότι η 15χρονη βρισκόταν μαζί με τον 41χρονο.

Αφού διευθετήθηκε συνάντηση μεταξύ συγγενικού προσώπου και της 15χρονης σε συγκεκριμένο σημείο της Λεμεσού, στο σημείο μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ όπου ανέκοψαν το όχημα που οδηγούσε ο 41χρονος με συνεπιβάτη τη 15χρονη. Από έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στο πάτωμα του οδηγού ένα τσαντάκι όπου μέσα περιείχε δύο κλειστά σακουλάκια με ποσότητα κοκαΐνης. Ο 41χρονος συνελήφθη και μαζί με την ανήλικη οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού.

Στην παρουσία λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας και μελών του ΤΑΕ Λεμεσού, η 15χρονη ανέφερε ότι το περασμένο Σάββατο βρισκόταν στην κατοικία του 41χρονου όπου της είχε δώσει και έκανε χρήση κοκαΐνης ενώ όπως είπε, έκανε χρήση και ο 41χρονος. Η ανήλικη μεταξύ άλλων ανέφερε πως και την Τρίτη (28/6) και ενώ βρισκόταν εντός του οχήματος του 41χρονου, αυτός στάθμευσε σε συγκεκριμένο σημείο και της έδωσε κοκαΐνη την οποία έκανε χρήση.

Ανακρινόμενος ο 41χρονος αρνήθηκε ανάμειξη στα υπό διερεύνηση αδικήματα ενώ η 15χρονη μεταφέρθηκε από μέλη της Αστυνομίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και υποβλήθηκε σε αναλύσεις και στον οργανισμό ανιχνεύθηκαν ναρκωτικές ουσίες. Η ανήλικη όπως μας αναφέρθηκε, είναι καλά στην υγεία της ενώ διαμένει προσωρινά σε συγγενικό της πρόσωπο.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ και την ΥΚΑΝ Λεμεσού ενώ αναμένεται να ληφθεί και οπτικογραφημένη κατάθεση από την ανήλικη στην παρουσία λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας.

πηγή: Philenews

Related posts

Leave a Comment