Φάσκουν και αντιφάσκουν οι επιδημιολόγοι της Κύπρου

Σε όλους μας έχει τύχει να μας μιμηθούν για μερικά λεπτά και είναι κάτι που δεν αρέσει, που ενοχλει χωρις να ξερουμε πολλές φορές το γιατί.

Φαίνεται πως στην ίδια κατάσταση βρέθηκαν οι επιδημιολόγοι μας όταν το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοίνωσε τα μέτρα που θα ακολουθήσει για την νέα χρόνια όσον αφορά τον κορονοϊό δηλαδή όλα τα μαθήματα θα διδάσκονται από διδακτικό προσωπικό που κατέχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από την ασθένεια COVID-19 ενώ επίσης μόνο όσοι φοιτητές κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από την ασθένεια COVID-19 συμμετέχουν στα μαθήματα με φυσική παρουσία. Οι επιδημιολόγοι στην Κύπρο όμως σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Πανεπιστήμιου, είπαν ότι είναι υπερβολικά αυστηρή, σχόλιο πέρα για πέρα αντιφατικό με τα όσα μέτρα έλαβαν οι ίδιοι για όλο τον πληθυσμό της Κύπρου.

Εάν κάποιος κάνει σύγκριση τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Κύπρου με τα πρωτόκολλα άλλων χωρών σίγουρα θα αντιληφθεί ότι στην Κύπρο υπάρχουν ίσως τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα σε παγκόσμια κλίμακα άλλα συνάμα και τα πιο παράλογα πρωτόκολλα.

Είναι πραγματικά για να γελάει κάνεις όταν ακούει επιδημιολόγους μας να σχολιάζουν την ανακοίνωση του Τεπακ και να λένε ότι είναι υπερβολικά αυστηρά τα μέτρα την ίδια στιγμή που οι ίδιοι έθρεψαν και θρέφουν την αυστηρότητα αλλά και την λογική του παραλόγου σε κάθε περίπτωση που εισηγήθηκαν μέτρα.

Related posts

Leave a Comment