Φονικό – Λεμεσός : Τα νεότερα για την υγεία των 2 γυναικών

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία απο την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στην κοινότητα Πύργου της επαρχίας Λεμεσού που είχε ως αποτέλεσμα δύο νεκρούς , τον 59χρονο δράστη και τον 79χρονο θείο του , τον οποίο έκαψε ζωντανό.
Όσο αφορά τις δυο γυναίκες , μεταφέρθηκαν στην κλινική εγκαυμάτων του ΓΝ Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύονται διασωληνωμένες αλλά εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης , όλα εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 8/06/22 στην κοινότητα Πύργου της επαρχίας Λεμεσού. Ένας 59χρονος φέρεται να έθεσε φωτιά στο σαλόνι της οικίας του 79χρονου θείου του, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να καεί ζωντανός, ενώ με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύονται 78χρονη και 73χρονη. Ο φερόμενος δράστης εντοπίστηκε νεκρός σε ανοικτό χώρο, ένα χιλιόμετρο από τη σκηνή, φέροντας τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Όλα εκτυλίχτηκαν γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 59χρονος φέρεται να μετέβη στην οικεία του θείου του κρατώντας ένα μπιτόνι με εύφλεκτη ύλη και ένα κυνηγετικό όπλο, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.
Αφού έθεσε φωτιά στο σαλόνι όπου καθόταν ο θείος και η θεία του, μαζί με την 73χρονη, που επίσης είναι συγγενικό τους πρόσωπο, τράπηκε σε φυγή, ενώ ενημερώθηκε για την φωτιά η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο αστυνομικός σταθμός Μονής.
Αποτέλεσμα της φωτιάς ήταν ο 79χρονος θείος του δράστη να χάσει τη ζωή του. Όσο αφορά τις δυο γυναίκες, λόγω της φύσης των τραυμάτων τους μεταφέρθηκαν στην κλινική εγκαυμάτων του ΓΝ Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύονται διασωληνωμένες, ωστόσο εκτός κινδύνου.

Τα αίτια της τραγωδίας διερευνώνται. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απόπειρας φόνου.

Related posts

Leave a Comment