Χειροπέδες σε 38χρονο: Οδηγούσε χωρίς άδεια και ασφάλεια όχημα που δηλώθηκε ακινητοποιημένο

Χειροπέδες σε 38χρονο, ο οποίος οδηγούσε χωρίς άδεια και ασφάλεια, πέρασε η Αστυνομία στην Πάφο, ενώ το όχημά του είχε δηλωθεί ως ακινητοποιημένο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, το πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων που διενεργήθηκαν χθες στην Πάφο, μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου, έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο που κινείτο στην λεωφόρο Απ. Παύλου να σταματήσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να το πράξει και συνέχισε την πορεία του οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα και τα μέλη της Αστυνομίας τον ακολούθησαν όπου τελικά τον ανέκοψαν στην οδό Πνυταγόρου.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν πρόσωπο ηλικίας 38 ετών, κάτοικος Πάφου, ενώ από περαιτέρω έλεγχο φάνηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο με μαθητική άδεια οδήγησης, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ το αυτοκίνητο ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.

Ο 38χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το αυτοκίνητο κρατήθηκε για φύλαξη στην Τροχαία Πάφου όπου συνεχίζονται οι εξετάσεις.

Related posts

Leave a Comment