54 νέοι Ειδικοί Αστυνομικοί έδωσαν σήμερα την επίσημη διαβεβαίωσή τους

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου η τελετή διαβεβαίωσης 54 Ειδικών Αστυνομικών της Σειράς Εκπαίδευσης 21.

Τους Ειδικούς Αστυφύλακες καλωσόρισε στις τάξεις της Αστυνομίας ο Αρχηγός του Σώματος, κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κάλεσε τα νέα μέλη όπως επιδείξουν προσήλωση και πίστη στον όρκο που έδωσαν σήμερα, επιτελώντας τα καθήκοντά τους με ανιδιοτέλεια, αποφασιστικότητα, αυταπάρνηση και αντικειμενικότητα, καλώντας τους επίσης να εφαρμόζουν τους Νόμους με αμεροληψία, χωρίς αλαζονεία και διακρίσεις.

Από πλευράς του, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, κ. Θεμιστός Αρναούτης, ανέφερε προς τους νέους ειδικούς αστυφύλακες ότι η σημερινή μέρα αποτελεί αποτέλεσμα της δικής τους προσπάθειας για ένταξη στην Αστυνομία Κύπρου. Τους προέτρεψε επίσης να συνεχίσουν την προσπάθεια τους αυτή, ώστε με εντιμότητα, πειθαρχεία και πίστη στην αποστολή τους, να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κοινωνίας και του καθήκοντος.

Η Αστυνομία Κύπρου συνεχίζει τις διαδικασίες για πλήρωση των κενών θέσεων στο Σώμα. Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζεται η διαδικασία πρόσληψης Αστυφυλάκων και Πυροσβεστών, μέσω της προκήρυξης με αρ. 5313/866. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, θα πραγματοποιηθούν τα αθλητικά, γυμναστικά αγωνίσματα των υποψηφίων, που έχουν επιτύχει στις γραπτές και ψυχομετρικές εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι, που δικαιούνται να συμμετάσχουν στις δοκιμασίες αυτές, έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, από το Γραφείο προσλήψεων της Αστυνομίας.

Related posts

Leave a Comment