ARTISTIC NEWS

Ο Ed Sheeran στην Κύπρο!

today11 November 2023

Background

 

MATHEMATICS TOUR ‘+ – = ÷ x’

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΝΕΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ 2024

 

ΝΕΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΧΡΕΪΝ, ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ, ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ, ΣΤΗΝ ΤΕΝΕΡΙΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

Ο Ed Sheeran προσθέτει νέες ημερομηνίες και χώρες στην παγκόσμια περιοδεία του MATHEMATICS TOUR ‘+ – = ÷ x‘.

 

Η Κύπρος είναι ανάμεσα στους σταθμούς αυτής της παγκόσμιας περιοδείας με δύο μοναδικές συναυλίες στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2024, στην Μαρίνα Λάρνακας.

 

Όσο αφορά την υπόλοιπη περιοδεία, η τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Ασία ο Ed Sheeran ήταν το 2019, ενώ την Μέση Ανατολή το 2017. Μετά τις εμφανίσεις του σε Ασία και Μέση Ανατολή, η περιοδεία θα μεταφερθεί στην Ευρώπη.

 

Η ανακοίνωση έρχεται αμέσως μετά το ρεκόρ προσέλευσης στην περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο Ed κατέρριψε όλα τα ρεκόρ προσέλευσης θεατών, συμπεριλαμβανομένων του SoFi Stadium του Λος Άντζελες και του MetLife Stadium του Νιου Τζέρσεϊ, όπου κατάφερε να εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη προσέλευση σε συναυλία σε μία μόνο ημέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Φέτος, ο Sheeran κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, το ‘-ʼ (Subtract) και το Autumn Variations, τα οποία κατέκτησαν την πρώτη θέση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κυκλοφόρησαν με εγκωμιαστικά σχόλια τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα, με τον Sheeran να συνεργάζεται με τον Aaron Dessner των The National στα δύο αυτά άλμπουμ.

 

Η Κύπρος θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον παγκόσμιο καλλιτέχνη για δύο μεγάλες συναυλίες.

 

7 & 8 Σεπτεμβρίου 2024 – Μαρίνα Λάρνακας

 

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ WWW.EDSHEERAN.COM

 

SPECIAL GUEST O CALUM SCOTT

 

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Arena Standing 115€

Terrace Standing 145€

Grandstand Seated 180€.

Written by: Σωτήρης Ιωάννου


Previous post

EVENTS

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ έρχονται Κύπρο παρέα με τη Συμφωνική Ορχήστρα

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 στο Στάδιο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας, οι ΠΥΞ ΛΑΞ σε συνεργασία με συμφωνική ορχήστρα θα ερμηνεύσουν – υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη – τα all time classic hits της καριέρας τους με συμφωνικό ήχο και νέες κλασικές ενορχηστρώσεις σε αναπάντεχους μουσικούς συνδυασμούς. Ο γνώριμος ροκ ήχος των ΠΥΞ ΛΑΞ ενώνεται με το πάθος της κλασικής ορχήστρας! H νύχτα ομορφαίνει χορεύοντας συντροφιά με τις νότες…. Ύστερα […]

today11 November 2023

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%